Media

Tältä sivulta löydät linkit Lanut-jaostojen YouTube ja Zoom tarjontaan sekä muita hyödyllisiä linkkejä. Tervetuloa mukaan!


Oikos-talo on evankeliumia julistava hengellinen yhteisö Vantaan Hiekkaharjussa. Se on kotoisa ja lämmin paikka, jonne ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat oppia tuntemaan lähemmin Jeesusta ja kaipaavat päästä osaksi hengellistä yhteisöä. Oikos-talo on kahdeksan ihmisen koti, mutta myös hengellinen koti monelle muulle.

Oikos-talon asukkaat tuottavat monenlaista tarjontaa Instagramiin, Facebookiin ja TikTokiin. Kotikirkkoja, todistuksia, hartauksia sekä The Oikos Wheel.

YouTube: The Oikos House
Instagram: @the.oikoshouse
Facebook: @oikossuomi
TikTok: theoikoshouse


Adven7ube on Suomen Adventtikirkon virallinen YouTube-kanava, jossa halutaan nuorekkaalla tatsilla keskustella ajankohtaisista asioista ja levittää positiivista meininkiä.

Tilaa Adven7uben kanava YouTubessa. Seuraa Instassa/Facessa: @adven7ube.

HOPETV eli Hope Channel Suomi on Suomen Adventtikirkon omistama ja ylläpitämä hengellisten videoiden suoratoistopalvelu ja osa maailmanlaajuista HopeTV-verkostoa. Tervetuloa sarjojen, dokumenttien ja elokuvien pariin!


Suomen Adventtikirkon Media7 Verkkomedia tuottaa hengellistä ohjelmaa suorina Internet-lähetyksinä ja radiossa ja televisiossa. Media7:n sivun kautta pääset livenä mukaan mm. YouTube ja Zoom raamattutunneille, jumalanpalveluksiin ja rukouskokouksiin. Sivustolla myös paljon tallenteita. Media7:n YouTube kanavan löydät täältä.


Shalom Vespers – Kansainväliset nuorten iltahartaudet

Löydät livetallenteet TED nuorisotyön FB-sivulta tai TED YouTube kanavalta.


Raamattuluokat YouTubessa

YouTube raamattuluokat lapsille.

YouTube raamattuluokat koululaisille.