Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Polunkävijäohjaajien eräkisa

15/09 - 17/09

KINTULAMMIN ERÄKISA

Kintulammin majalla 15.-17.9.2023

Kintulammentie 378, Tampere

 

Mitä luvassa:

Tämän vuoden eräkisa järjestetään Kintulammin retkeilyalueella, jossa käytämme Kintulammin retkeilymajaa tukikohtanamme. Paikalle pääsee varsin helposti myös julkisilla kulkuneuvoilla ja lisätietoa alueesta ja majasta löytyy netin hakukoneilla. Ohjelman pääpaino on eräkisassa, jonka ohjelmasta suurin osa suoritetaan noin 10 km mittaisen kävelyreitin varrella.

Kintulammin majalla on käytettävissä myös sauna.

 

Varustautuminen:

Osallistujat huolehtivat viikonlopun aikana omista ruoista ja juomista. Majalla on kaivo, josta saa juomavettä. Majan läheisyydessä on nuotiontekomahdollisuus ja käytettävissä on myös pirtin keittiö, jonka kapasiteetin rajallisuus on hyvä huomioida isommalla porukalla.

Kymmenkunta yöpyjää mahtuu majoittumaan majassa omin yöpymisvarustein ja majan ympäristössä on mahdollisuus telttailla. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä tarpeesta sisämajoitukselle.

Itse kilpailussa pärjää hyvin vähäisillä varusteilla. Puukolla ja tulentekovälineillä pääsee luonnossa yleensä pitkälle. Tarkempaa tietoa hyödyllisistä varusteista ilmoitetaan myöhemmin.

 

Ilmoittautuminen:

Kisa käydään kolmen hengen joukkueissa. Ilmoittautumiset viimeistään 1.9. viestillä numeroon +358 44231 kolme-seitsemän-kuusi-neljä. Joukkueen 45 euron osallistumismaksun voi suorittaa Suomen Adventtikirkon tilille FI54 8000 1770 3036 27 viimeistään 11.9. mennessä. Viestiksi ”Eräkisa23+ joukkueen nimi”. Osallistujien alaikäraja on 16 vuotta.

 

Suomen polunkävijät/ Venla, Aleksi ja Iikka

Tiedot

Alkaa:
15/09
Loppuu:
17/09

Tapahtumapaikka

Tampere
Tampere, + Google Map