Avioparipäivä

Tervetuloa puolisosi kanssa viettämään mukava iltapäivä Mathildedahlin kylään. Kylässä on monenlaista nähtävää ja tekemistä: mm. alpakoita, vanhoja rakennuksia, ihana suklaaputiikki ja kaunis luonto ympärillä. Kylästä lähtee 5,5 km mittainen luontopolku, joka kulkee Matildanjärven ympäri.

Päivässä ei ole yhteistä ohjelmaa, vaan avioparit saavat omalla ajallaan ja omatoimisesti valita mitä haluavat tehdä klo 12.00–17.00 välillä. Toki ystäväpariskunnan kanssa voi sopia yhteisen aikataulun niin halutessaan. Perhetyön jaosto valmistaa monisteen ’Avioparin matkaeväät’, jossa on avioliittoa tukevia kysymys- ja pohdintatehtäviä, joita voi halutessaan käyttää, jos ilmoittautuu mukaan avioparipäivään.

Avioparipäivän yleisohjeita:

 1. Ilmoittautukaa 9.5.2021 mennessä ja ilmoittakaa ruokavalionne: sirpa.iivari@adventtikirkko.fi tai 050 468 0112.

Tarjolla oleva piknik eväs:

  • Ruokaisa täytetty talon saaristolaisleipä sandwich (erikoisruokavaliot huomioidaan eli täytteet sen mukaan: liha, kala, kasvis tai vegaani)
  • Uunituoreet korvapuustit
  • Hedelmänpaloja rasiassa
  • Kuuma juomaa termospulloon tai kylmät juomat, oma valinta paikan päällä.
 1. Maksakaa ennen osallistumista 20 €/aviopari Suomen Adventtikirkon tilille FI54 8000 1770 3036 27. Viestikenttään oma nimesi ja ”Matildan Avioparipäivä”. Perhetyön jaosto sponsoroi päivää.
 2. Kun saavutte Mathildedahliin, hakekaa hotellista varaamanne eväät. Tässä osoite ja yhteystiedot:

Mathildedalin Ruukkitehtaat – Hotel Mathildedal
Ruukinrannantie
25660 Mathildedal
+358 50 3542487

 1. Kiertäkää yhdessä Matildajärven lenkki ja syökää matkan varrella jossakin mukavassa kohdassa eväät ja hyödyntäkää ’Avioparin matkaeväät’ -monistetta niin halutessanne.
 2. Tutustukaa alueeseen ja käykää rapsuttamassa vaikka alpakoita.
 3. PetriS Chocolate kahvila on suklaata rakastavien paratiisi, joten siihen on hyvä lopettaa päivä, jos niin haluaa. Osoite on Tullintie 17, 25660 Matilda.

Lämpimästi tervetuloa!
Sirpa Iivari

Jaostojohtaja
Lapsi-, varhaisnuoriso- ja perhetyö
Suomen Adventtikirkko
sirpa.iivari@adventtikirkko.fi
050 468 0112