Naisten virkistysviikonloppu Ikaalisten kylpylässä

Ikaalisten kylpylä, Ikaalinen

Tarjolla ihana virkistävä tapahtuma naisille Ikaalisten kylpylässä.  Puhujana Kerttuli Giantzaklidis. Aiheena 'Kiitollisuus'.  Ohjelma alkaa sapattina 2.3. klo 10.30 jumalanpalveluksella ja päättyy sunnuntaina klo 13 lounaaseen. Ohjelma: Sapatti 10:30              Jumalanpalvelus, kiitollisuus 1 12:00–13:00   Lounas 13:00–15:00   Toimintaa sisällä ja ulkona sekä kylpylä 15:00–15:30   Iltapäivätee 15:30–17:00   Kiitollisuus 2 17:00–18:00

TTT 2024

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Lisätietoja TTT:stä täältä.  

Global youth day

paikallisseurakunnat

Tämä on päivä, jonka aikana nuoret ympäri maailman tekevät hyvää lähialueen hyväksi, ilahduttavat ihmisiä ja kertovat heille Jeesuksesta. Mitä sinun alueellasi voitaisiin tehdä?

Nuorten rukousviikko

paikallisseurakunnat

Miten sinä, pienryhmä tai nuorten porukka voisitte ottaa rukouksen tällä viikolla erityisesti huomioon? Lanut tahtoo kannustamaan kaikkia ylläpitämään rukouselämää. Yhteys Jumalaan on ihan tosi upea juttu! Tällä viikolla juhlitaan sitä!   Miten tästä viikosta voisi tulla sinullekin rukousviikko? Tässä seitsemän vinkkiä. Voit kokeilla joka päivä eri vinkkiä tai valita omat tapasi toimia. Ajastinrukous. Laita ajastin

Lasten rukoussapatti Hämeenlinna

Hämeenlinna

Päivän ohjelma on suunnattu ennen kaikkea 5-10-vuotiaille, mutta sopii kaikenikäisille lapsiperheille.    Klo 11.00-12.55         Jumalanpalvelus lapsille ja muille Klo 13.00-13.55        Lounas Klo 14.00-16.00       Iltapäiväohjelma: toiminnallista tekemistä   Muistaminen ja eväät mukaan kotimatkalle 30 ensimmäiselle!   Ilmoittautuminen 13.3. mennessä anna.k.mantere@gmail.com tai 045 1494 958   

Paikallisseurakunta syö ja toimii yhdessä -teemasapatti

paikallisseurakunnat

Kannustamme seurakuntia viettämään aikaa yhdessä! Mitä teidän seurakunta voisi tehdä tämän teemapäivän kunniaksi? Syöttekö yhdessä? Lähdettekö retkelle yhdessä? Autatteko yhdessä?  Mikä toisi teitä yhteen ja antaisi vielä iloisen olon?

LETsGO Helsinki

Varkit viettävät päivän Helsingissä! Suunnattu 11-15-vuotiaille.

REDDET Norjassa

Mjöndalen, Norja

REDDET on Norjassa järjestettävä nuorten aikuisten viikonloppu. Se on tunnettu innostavista puhujista ja rennosta ilmapiiristä.  Lanut ei järjestä tänne yhteismatkaa, mutta suosittelemme tätä omatoimimatkan kohteeksi. Lisätietoja www.sabu.no/reddet/.

Miesten viikonloppu, Peurunka

Peurunka, Laukaa Peurungantie 85, Laukaa

Miehet kokoontuvat viettämään aikaa yhdessä rentoutuen, oppien ja touhuten.

Teinien kansallispuistoretki

Itä-Suomi

Viikonloppu Kolin luonnosta nauttien, uusien ja vanhojen kavereiden kanssa aikaa viettäen ja Jumalan kanssa lähentyen. 

Kastejuhlapäivä

paikallisseurakunnat

Tämä paikallisseurakunnissa järjestettävä teemapäivä on sitä varten, että silloin voidaan yhdessä juhlia kastesynttäreitä. Juhlitaan niitä, jotka ovat hiljattain valinneet Jeesuksen, mutta yhtä paljon juhlitaan niitä, jotka ovat jo pitkään kulkeneet Jeesuksen kanssa. 

IMPACT lähetysmatka

Lappeenranta Lappeenranta

Tällä kertaa mennään tekemään hyvää ja kohtamaan ihmisiä Lappeenrantaan. Tervetuloa mukaan loistamaan Jeesuksen rakkautta!

Varhaisnuorten leiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Kesän kohokohta 11-13-vuotiaille. Nähdään Kalliksessa!

Perheleiri 17.-21.6.2024

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Kallioniemen Perheleiri on tänä vuonna juhannusviikolla. Leirillä on tarjolla monipuolista ohjelmaa niin yhdessä kuin myös erikseen aikuisille ja lapsille.  Halutessaan voi jäädä viettämään juhannusta Kallioniemeen. 

Kallioniemen juhannus

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Juhannuksen vietto Kallioniemessä on ihan parasta! Tervetuloa mukaan ensimmäistä kertaa tai uudestaan!

Lasten leiri 24.-28.6.2024

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Lasten leiri tulee taas! Leiri, jossa mukavaa tekemistä ja iloa riittää. Kohderyhmä on vuosina 2014-2017 syntyneet lapset. Joustoa toki on, jos joku 2013 vuonna syntynytkin haluaa vielä tulla lasten leirille varhaisnuorten leirin sijaan. Pienimmille leiriläisille, ensikertalaisille tai lapsille, joiden on vaikea noudattaa ohjeita, suositellaan mukaan omaa vanhempaa tai tuttua aikuista ohjaajaksi tai lomaleiriläiseksi. Lämpimästi tervetuloa!

Naistenleiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Naisille mahdollisuus tulla yhteen rukoilemaan, rentoutumaan, nauttimaan kesästä ja Jumalan rakkaudesta. 

Raamattuleiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Tällä leirillä tutkitaan Raamattua ja opitaan tuntemaan lisää uskomattoman upeaa Jumalaa. Toivottavasti nähdään raamattuleirillä!

Kesäjuhlaviikonloppu

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Tervetuloa Kallioniemeen viettämään viikonloppua yhdessä! Juhlitaan Jumalaa, kesää, ystävyyttä ja nautitaan Kallioniemen mahdottoman kauniista luonnosta.

Polunkävijäleiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Telttaleiri luonnosta ja ystävistä iloiten. Kohderyhmänä kaikki polunkävijäkerhoissa vuoden aikana käyneet.

Hyvinvointileiri

Toivolinna, Kaarina Toivonlinnantie 630, Piikkiö

Hyvinvointileiri järjestetään kauniissa merimaisemissa Toivonlinnassa. Tervetuloa latautumaan ja pitämään huolta itsestäsi!

International Camp

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Welcome to enjoy Kallioniemi at the most beautiful time of the year! This is a camp where we can connect with each other, and especially with God. 

Regional Youth Congress, Hollanti

Apeldoorn The Orpheus theatre, Apeldoorn

Huom. tapahtuman päättymispäivä alkuperäisestä tiedosta poiketen 28.7.   Alankomaiden ja Iso-Britannian nuorisokongressi (18+) kutsuu myös pohjoismaalaisia nuoria mukaan!  Suomesta ei järjestetä ryhmämatkaa, mutta kannustamme toki innokkaita järjestämään oman matkansa Hollantiin. (Vinkki: AirBaltic lentää Tampereelta Amsterdamiin kohtuuhinnalla.) Lisätietoja brittien sivuilta.

Invasion of Love -lähetysmatka

Huomaa painetusta kalenterista poiketen tapahtuman ajankohta on  22.-28.7.2024. Teineille ja nuorille (16+) suunnattu lähetysmatka Bosnia & Herzegovinaan. Tästä lisätietoja pian.

Teinileiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Leiri 14-17-vuotiaille. Ystäviä, chillailua ja yhteyttä Jeesukseen!

Polunkävijäohjaajien vaellus

Vaellus polunkävijäohjaajille ja muille halukkaille. Paikka ja tarkempi suunnitelma varmistuu myöhemmin, mutta laita nyt jo tämä viikko kalenteriin jos tahdot lähteä luontoon. Jokainen on vastuussa omista varusteistaan ja ruoistaan. 

East Regional Youth Congress Kroatiassa

Kroatia

Huomaa painetusta kalenterista poiketen tapahtuman ajankohta on  6.-10.8.2024. Itä-Euroopan maiden nuorisokongressi Kroatiassa 18+-vuotiaille nuorille aikuisille. Lanut ei järjestä tänne matkaa, mutta toivotamme siunauksia niiden matkaan, jotka lähtevät reissuun omatoimisesti. Kun tapahtumasta tulee lisätietoja, päivitämme niitä tänne.

Lasten sapatti

paikallisseurakunnat

Paikallisseurakunnissa järjestettävä päivä, jolloin voidaan rukoilla lapsille ja nuorille siunausta koulutielle.  Miten teidän paikallisseurakunnassa voitaisiin muistaa lapsia tuona päivänä?