Varhaisnuorten leiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Kesän kohokohta 2011-2013-vuonna syntyneille. Nähdään Kalliksessa! Ilmoittautuminen: Leiriläisten ilmoittautumislomake Ohjaajien ilmoittautumislomake

Perheleiri 17.-21.6.2024

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Kallioniemen Perheleiri on tänä vuonna juhannusviikolla. Leirillä on tarjolla monipuolista ohjelmaa niin yhdessä kuin myös erikseen aikuisille ja lapsille.  Ilmoittautuminen leiriläiseksi tästä:  https://link.webropol.com/s/perheleiri2024 Ohjaajaksi leirille hakeminen tästä: https://link.webropol.com/s/ohjaajaksiperheleirille2024 Halutessaan voi jäädä viettämään juhannusta Kallioniemeen. Sinne erikseen ilmoittautuminen tästä. 

Kallioniemen juhannus

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Juhannuksen vietto Kallioniemessä on ihan parasta! Tervetuloa mukaan ensimmäistä kertaa tai uudestaan! Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä.

Lasten leiri 24.-28.6.2024

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Lasten leiri tulee taas! Leiri, jossa mukavaa tekemistä ja iloa riittää. Kohderyhmä on vuosina 2014-2017 syntyneet lapset. Joustoa toki on, jos joku 2013 vuonna syntynytkin haluaa vielä tulla lasten leirille varhaisnuorten leirin sijaan. Pienimmille leiriläisille, ensikertalaisille tai lapsille, joiden on vaikea noudattaa ohjeita, suositellaan mukaan omaa vanhempaa tai tuttua aikuista ohjaajaksi tai lomaleiriläiseksi. Lämpimästi tervetuloa!

Naistenleiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Naisille mahdollisuus tulla yhteen rukoilemaan, rentoutumaan, nauttimaan kesästä ja Jumalan rakkaudesta.  Lisätiedot ja ilmoittautuminen: naistyo.adventist.fi

Raamattuleiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Tällä leirillä tutkitaan Raamattua ja opitaan tuntemaan lisää uskomattoman upeaa Jumalaa. Toivottavasti nähdään raamattuleirillä! Ilmoittautumaan pääset tästä.

Kesäjuhlaviikonloppu

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Koko perheen telttajuhla upean Peurunkajärven rannalla kutsuu viettämään Kallioniemen 70- ja Suomen Adventtikirkon 130-vuotisjuhlia. Tämä viikonloppu sisältyy raamattuleiriin, mutta kutsumme kaikkia liittymään joukkoomme viikonlopuksi hengelliseen juhlaan Jumalan sanan, todistusten, kastejuhlan ja perhemäisen yhteisön äärellä. Majoittua voi Kallioniemessä majoituskapasiteetin riittäessä. Toinen majoitusvaihtoehto on läheinen kylpylähotelli Peurunka. Kuljetus Peurungan ja Kallioniemen välillä järjestetään sitä tarvitseville. Mikäli tahdot

Polunkävijäleiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Telttaleiri luonnosta ja ystävistä iloiten. Kohderyhmänä kaikki polunkävijäkerhoissa vuoden aikana käyneet. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä.

Hyvinvointileiri

Toivolinna, Kaarina Toivonlinnantie 630, Piikkiö

Hyvinvointileiri järjestetään kauniissa merimaisemissa Toivonlinnassa. Tervetuloa latautumaan ja pitämään huolta itsestäsi! Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä.  

International Camp

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Welcome to enjoy Kallioniemi at the most beautiful time of the year! This is a camp where we can connect with each other, and especially with God.  Register here to the camp.

Regional Youth Congress, Hollanti

Apeldoorn The Orpheus theatre, Apeldoorn

Alankomaiden ja Iso-Britannian nuorisokongressi (18+) kutsuu myös pohjoismaalaisia nuoria mukaan!  Suomesta ei järjestetä ryhmämatkaa, mutta kannustamme toki innokkaita järjestämään oman matkansa Hollantiin. (Vinkki: AirBaltic lentää Tampereelta Amsterdamiin kohtuuhinnalla.) Lisätietoja brittien sivuilta.

Invasion of Love -lähetysmatka

Huomaa painetusta kalenterista poiketen tapahtuman ajankohta on  22.-28.7.2024. Teineille ja nuorille (16+) suunnattu lähetysmatka Bosnia & Herzegovinaan. Suomesta emme järjestä tänne ryhmämatkaa tällä kerralla, koska se osui päällekäin teinileirin (Horizon camp) kanssa.

Teinileiri

Kallioniemen Leirikeskus, Laukaa

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: nuorten leiri, teinileiri, horizon camp, syvälle-leiri... Millä nimellä päätätkään kutsua tätä, niin tule paikalle! Tehdään tästä kesän suurin leiri! Leiri 14-17-vuotiaille. Ystäviä, chillailua ja yhteyttä Jeesukseen! Ilmoittaudu tästä.

Polunkävijäohjaajien vaellus

Vaellus polunkävijäohjaajille ja muille halukkaille. Paikkana Pohjois-Karjalan Ilomantsista löytyvä Pogostan kierros: https://www.visitkarelia.fi/ulkoilureitit/pogostan-kierros-ilomantsi/ Vaelluksen aikana jokainen on vastuussa omista varusteistaan ja ruoistaan, jollei lähtijöiden kesken toisin sovita. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 14.7. mennessä Wilhelmiinalle viestillä p. 045 1277 072.      

East Regional Youth Congress Kroatiassa

Kroatia

Huomaa painetusta kalenterista poiketen tapahtuman ajankohta on  6.-10.8.2024. Itä-Euroopan maiden nuorisokongressi Kroatiassa 18+-vuotiaille nuorille aikuisille. Lanut ei järjestä tänne matkaa, mutta toivotamme siunauksia niiden matkaan, jotka lähtevät reissuun omatoimisesti. Lisätietoja tapahtumasta löydät sitä mukaa tapahtuman Instagram-sivulta, kun tapahtuman järjestäjät niitä päivittävät.  https://www.instagram.com/rise_up_youth_retreat_/

Lasten sapatti

paikallisseurakunnat

Paikallisseurakunnissa järjestettävä päivä, jolloin voidaan rukoilla lapsille ja nuorille siunausta koulutielle.  Miten teidän paikallisseurakunnassa voitaisiin muistaa lapsia tuona päivänä?

LETsGO Toivonlinna SIIRRETTY 7.9.24

Toivolinna, Kaarina Toivonlinnantie 630, Piikkiö

Printatussa kalenterissa lukee, että Toivonlinnan LETsGO-varkkipäivä olisi elokuun 17. päivä. Valitettavasti se jouduttiin siirtämään. Uusi päivämäärä on syyskuun yhdeksäsä päivä. Tässä linkki tapahtumaan. Toivottavasti nähdään monien kanssa silloin! t. Ida ja ohjaajat

Perheiden retkipäivä

Myllyjärven kota J. E. Erikssonintie 100, FISKARS

Tervetuloa retkeilemään koko perheen voimin Myllyjärven kodalle ja lähiympäristöön. Fiskarsin alueella sijaitseva Myllyjärvi on upea luontokohde.   Myllyjärven tentsile sijaitsee Raaseporissa, noin 2,5 kilometrin päässä Fiskarsin ruukista. Osoite: J. E. Erikssonintie 100. Meillä on käytössä grillikota sekä tilava katettu kokoustila, joka soveltuu ruokailukatokseksi tai muuhun oleskeluun sateen sattuessa.  Lähin kauppa on Fiskars Villagen kylässä, noin

Avioparien luontoviikonloppu Kortejärven tilalla

Kortejärven tila, Tampere

Lämpimästi tervetuloa avioparien luontoviikonloppuun Kortejärven tilalle. Tule viettämään kiireetöntä aikaa puolisosi ja toisten avioparien kanssa. Vaalitaan suhdettamme antamalla sille aikaa. Nopeat syövät hitaat eli majoittumaan sisätiloihin mahtuu 5 pariskuntaa. Lisäksi telttamajoitusmahdollisuus. Tapahtumaan voi osallistua myös lähialueelta päiväkävijänä. Ilmoittautuminen suoraan Sirpalle: sirpa.iivari@adventtikirkko.fi. Hinta 80€ aviopari, joka maksetaan Suomen Adventtikirkon tilille IBAN: FI54 8000 1770 3036 27

LETsGO Toivonlinna

Toivolinna, Kaarina Toivonlinnantie 630, Piikkiö

Varkit viettävät päivän Topilassa! Suunnattu 11-15-vuotiaille. Päivä alkaa Toivonlinnassa klo 10:30 ja loppuu noin klo 18. Lisätietoa päivän ohjelmasta ja ilmoittautumislinkki päivitetään tänne elokuussa. Päivä on ilmoittautuneille ilmainen.

Polunkävijäohjaajien eräkisa

Tämä tapahtuma on polunkävijäohjaajille, mutta myös kaikille 16+-vuotiaille luonnosta kiinnostuneille. Vietämme viikonlopun metsässä telttaillen ja erilaisia kisarasteja suorittaen. Kisa käydään kolmen hengen joukkueissa.  Kisapaikka sijaitsee Helsinki-Turku-Tampere-kolmion sisällä. Tarkat tiedot toimitetaan ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset Idalle: O5O49O7371  

45€

Polunkävijäpäivä

paikallisseurakunnat

Paikallisseurakunnissa järjestettävä päivä, jolloin polunkävijät ovat näkyvillä jumalanpalveluksessa ja/tai iltapäiväohjelmassa.  Voit kysyä omalta polunkävijäkerholtasi tai seurakunnaltasi, järjestetäänkö teillä tänä vuonna polunkävijäpäivä.

REVIVALUTION

Nyt kaikki messiin Revivalutioniin, teinien viikonloppuleirille! Luvassa aivan upea viikonloppu huikeiden ohjaajien kanssa (joista monet oli messissä nuortenleirillä). Tapahtuma on lähtökohtaisesti suunniteltu 14-18 vuotiaille, mutta poikkeuksista voidaan neuvotella. 

Perhepäivät

Aitoseurakunta Ketarantie 4, Tampere

Perheiden tapahtuma Tampereella.

Games Without Borders

paikallisseurakunnat

Teineille suunnattu peli-ilta, johon osallistutaan ryhmänä netissä. Ryhmät eri puolilta Eurooppaa kisaavat toisiaan vastaan tässä virtuaalisessa nuortenillassa.

LETsGO Kuopio

11-15-vuotiaiden toimintapäivä Kuopiossa. Tervetuloa läheltä ja kaukaa!  Päivä alkaa klo 10:30 Kuopion adventtikirkossa ja loppuu noin klo 18. Päivä on kokonaisuudessaan ilmainen ilmoittautuneille. Ilmoittautumislinkki aukeaa syksyllä. Lisätiedot päivästä päivittyvät tänne syyskuun aikana.

Ohjaajien kiitosjuhla

Tampere Tampere

Päivä vuoden aikana ohjaajina ja vapaaehtoisina toimineille ja myös niille, jotka haluavat jatkossa toimia ohjaajina.