Opetusmateriaalit

Lapset, koululaiset ja varhaisnuoret

GraceLink oppimateriaali käsittää Isän kämmenellä ja PowerPoints opettajan oppaat ja raamattuoppaat.

Isän kämmenellä -raamattuoppaat 0–2-vuotiaille. Lataa materiaali alla olevista linkeistä ja tulosta tarvittaessa.

Isän kämmenellä -raamattuoppaat 3–6-vuotialle tilattavissa Suomen Adventtikirkon toimistolta. 3–6-vuotialle on tarjolla oppimateriaali kahdeksi vuodeksi. Yhteensä neljä opettajan opasta ja neljä lapsen raamattuopasta.

Isän kämmenellä -raamattuoppaat 7–10-vuotialle tilattavissa Suomen Adventtikirkon toimistolta. 7–10-vuotialle on tarjolla oppimateriaali neljäksi vuodeksi. Yhteensä kahdeksan opettajan opasta ja kahdeksan koululaisen raamattuopasta.

PowerPoints -raamattuoppaat 11–14-vuotialle tilattavissa Suomen Adventtikirkon toimistolta. 11–14-vuotialle on tarjolla oppimateriaali kolmeksi vuodeksi. Yhteensä kuusi opettajan opasta ja kuusi nuoren raamattuopasta.

Materiaali on ilmaista adventtiseurakunnille. Muille tilaajille raamattuopaat 5 €/kpl, opettajan oppaat 10 €/kpl. Materiaalitilaukset: pekka.karkkainen@adventtikirkko.fi.

Nuoret

14–17-vuotiaiden raamatuntutkistelumateriaalit:
SapattiChatti1
SapattiChatti2
SapattiChatti3
SapattiChatti4 – vielä työn alla
Taivaskanava

SapattiChatti raamatuntutkistelumateriaali on saatavilla sähköisen version lisäksi myös kierrevihkona. Materiaali on ilmaista adventtiseurakunnille. Muille tilaajille kierrevihkot 5 €/kpl. Materiaalitilaukset: helena.maentaka@adventtikirkko.fi.