Oikos

Oikos on Jumalan kutsu seikkailuun oman elämäntehtävän, Jumalasuhteen, opetuslapseuden ja armolahjojen löytämiseen.”

Oikos opetuslapseuskoulu on nuorten aikuisten kesä Jeesuksen kanssa!

Oikos opetuslapseuskoulu on syventymistä Raamattuun, kasvua johtajuudessa ja mahdollisuus merkityksellisten valintojen tekemiseen hyvien mentoreiden kanssa.

Suomen Adventtikirkko järjestää opetuslapseuskoulun ja se on avoin kaikille nuorille aikuisille. Koulutus varustaa sinua opetuslapsen matkallasi, auttaa toimimaan paikallisseurakunnan eri tehtävissä ja tarjoaa myös hyvän perustan heti syyskuun alussa alkavaa Oikos 365 lähetysvuotta varten. Tästä voi tulla elämäsi paras kesä! Uskallatko kokeilla? Nuoriso- ja/tai pastoraalisesta työstä kiinnostuneet saavat opetuslapseuskoulussa esimakua eri työmahdollisuuksista. Koulutuksesta saa todistuksen, mutta ei yliopisto-opintoihin hyväksyttäviä opintopisteitä.

Oikos 365 on nuorten aikuisten lähetysvuosi yhdessä.

Oikos 365 on mielenkiintoisella ja elämänmakuisella tavalla toteutettu yhteinen vuoden mittainen matka Jeesuksen ja hyvien ystävien seurassa.

Oikos 365 on vuoden kestävä lähetyskoulu ja lähetysmatka Suomessa. Se on osa kansainvälisen adventtikirkon maailmanlaajuista nuorisotyön One Year in Mission (OYiM) -aloitetta, jonka tarkoituksena on antaa nuorille aikuisille (18+) mahdollisuus korottaa Jeesusta maailman kaupungeissa. Kaupunkievankeliointi on olennainen osa lähetystyötä ajassamme. Evankeliumi on ainoa todellinen vastalääke yksinäisyydelle, köyhyydelle, sairauksille, rikoksille, päihteille ja rasismille.

Oikos opetuslapseuskoulu järjestetään kesällä 2020 ja Oikos 365 vuosien 2020–2021 aikana. Tilaisuus on nyt!

Kiinnostuitko? Toivottavasti. Ensimmäinen askel on www.oikos.fi. Tutustu sisältöihin, aikatauluun ja muihin infoihin ja hae mukaan.