Oikos

”Oikos on Jumalan kutsu seikkailuun oman elämäntehtävän, Jumalasuhteen, opetuslapseuden ja armolahjojen löytämiseen.”

Oikos-matka alkoi käytännössä syksyllä 2020 Vantaan Hiekkaharjulla kotiseurakunta istutuksena. Nuorten aikuisten halu kertoa Jeesuksesta ja kutsu tulla osaksi nuorten aikuisten hengellistä yhteisöä on kasvanut viimeisten vuosien kuluessa. Pienestä tiimistä on vuosien varrella tullut aktiivinen edelleen kasvava joukko, joka palaa halusta seurata Jeesusta ja Hänen esimerkkiään.

Oikos 365 – Nuorten aikuisten lähetysvuosi yhdessä.

Oikos 365 on mielenkiintoisella ja elämänmakuisella tavalla toteutettu yhteinen vuoden mittainen matka Jeesuksen ja hyvien ystävien seurassa. Se on vuoden kestävä lähetyskoulu ja lähetysmatka Suomessa osana kansainvälisen adventtikirkon maailmanlaajuista nuorisotyön One Year in Mission (OYiM) -aloitetta, jonka tarkoituksena on antaa nuorille aikuisille (18+) mahdollisuus korottaa Jeesusta maailman kaupungeissa. Kaupunkievankeliointi on olennainen osa lähetystyötä ajassamme. Evankeliumi on ainoa todellinen vastalääke yksinäisyydelle, köyhyydelle, sairauksille, rikoksille, päihteille ja rasismille.

Oikos 365:n tavoitteena on tarjota tiimille nuoria aikuisia mahdollisuus lähetystyöhön Suomessa sekä perustaa kotikirkko tai uusi seurakunta yhdelle paikkakunnalle. Läheteille Oikos 365 on mahdollisuus kasvaa Jumalan lapsena. Se on elämää muuttava lähetysvuosi sisältäen Raamatun opetusta ja evankeliointikoulutusta sekä ihmisten kohtaamista, sosiaalista palvelutyötä ja evankeliointia käytännössä.

Kiinnostuitko? Toivottavasti. Ensimmäinen askel on www.oikos.fi. Tutustu sisältöihin, aikatauluun ja muihin infoihin ja tule mukaan.