Oikos

Oikos on Jumalan kutsu seikkailuun oman elämäntehtävän, Jumalasuhteen, opetuslapseuden ja armolahjojen löytämiseen.”

”Oikos Online – Vuorovaikutteista oppimista netissä nuorille ja aikuisille.”

Oikos Online tapaamiset sisältävät opetuksen sekä mahdollisuuden ryhmäkeskusteluun. Opetuksen teemoina esimerkiksi Raamattu, opetuslapseus, seurakuntaelämä, kirkkohistoria, evankeliointi ja sielunhoito.

Suomen Adventtikirkko järjestää tämän nettipohjaisen oppimismahdollisuuden ja se on avoin kaikille nuorille ja aikuisille. Voit osallistua Oikos Onlineen yksin tai esim. seurakuntasi tiimin kanssa.

”Oikos Express – Nuorten aikuisten kuukausi Jeesuksen kanssa.”

Oikos Express kesällä 2021 on Jumalan kutsu seikkailuun oman elämäntehtävän, jumalasuhteen, opetuslapseuden ja armolahjojen löytämiseen. Se on syventymistä Raamattuun hyvien mentoreiden kanssa ja mahdollisuus merkityksellisten valintojen tekemiseen. Se on mielenkiintoisella ja elämänmakuisella tavalla toteutettu yhteinen matka Jeesuksen ja hyvien ystävien seurassa. 

Suomen Adventtikirkko järjestää kuukauden mittaisen miniopetuslapseuskoulun ja se on avoin kaikille nuorille aikuisille (17+). Oikos Express varustaa sinua opetuslapsen matkallasi ja tarjoaa myös hyvän perustan heti syyskuun alussa alkavaa Oikos 365 lähetysvuotta varten (18+). Tästä voi tulla elämäsi paras kuukausi Jeesuksen kanssa! Uskallatko kokeilla?

Oikos 365 – Nuorten aikuisten lähetysvuosi yhdessä.

Oikos 365 on mielenkiintoisella ja elämänmakuisella tavalla toteutettu yhteinen vuoden mittainen matka Jeesuksen ja hyvien ystävien seurassa.

Oikos 365 on vuoden kestävä lähetyskoulu ja lähetysmatka Suomessa. Se on osa kansainvälisen adventtikirkon maailmanlaajuista nuorisotyön One Year in Mission (OYiM) -aloitetta, jonka tarkoituksena on antaa nuorille aikuisille (18+) mahdollisuus korottaa Jeesusta maailman kaupungeissa. Kaupunkievankeliointi on olennainen osa lähetystyötä ajassamme. Evankeliumi on ainoa todellinen vastalääke yksinäisyydelle, köyhyydelle, sairauksille, rikoksille, päihteille ja rasismille.

Kiinnostuitko? Toivottavasti. Ensimmäinen askel on www.oikos.fi. Tutustu sisältöihin, aikatauluun ja muihin infoihin ja hae mukaan.