Kesätyö Kallioniemi

Kallioniemen leirikeskus etsii työntekijöitä kesäksi 2020

Kallioniemen leiritila etsii innokkaita ja osaavia työntekijöitä leiritilalle kesän leirikaudeksi 2020. Leirikauden ensimmäinen leiri alkaa 15.6.2020 ja viimeinen leiri päättyy 26.7.2020. Työsopimuksen alkamisajankohta on viikolla 24 (8.6.2020–14.6.2020) ja tarkentuu myöhemmin. Alkuajankohta voi olla myös erilainen eri henkilöillä ja/tai työtehtävissä. Työsopimus päättyy kuitenkin 27.7.2020.

Kallioniemi tarvitsee kesäksi 2020: kokkeja/keittiöemäntiä, keittiöapulaisia, tiskaria, siistijää, vapaapäivien tekijää, laitosmiestä, ulkotyöntekijää ja saunanlämmittäjää. Etusijan annamme työnhakijoille, jotka ovat täysi-ikäisiä.

Etsimme:
Kokkeja/emäntiä, joille ovat tuttuja myös valmistuskeittiön työnjohdolliset tehtävät, raaka-aineiden hankinnat ja erikoisruokavalioiden valmistus. Aikaisempi kokemus vastaavissa tehtävissä on eduksi. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat välttämättömiä keittiössä työskenteleville.

Ruoanlaitosta kiinnostuneita keittiöapulaisia avustamaan ruoanlaitossa ja huolehtimaan ruokasalista. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat välttämättömiä keittiössä työskenteleville. Keittiötyö on kaksivuorotyötä.

Tiskaajaa huolehtimaan leiritilan tiskeistä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat välttämättömiä keittiössä työskenteleville.

Vapaapäivien tekijää keittiöön ja siivoukseen. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat välttämättömiä keittiössä työskenteleville.

Siistijää leiritilalle. Aikaisempi kokemus on eduksi. B-ajokortti on eduksi, koska työssä voi käyttää avuksi esim. tieliikennemönkijää.

Laitosmiestä huolehtimaan rakennusten pienistä korjaustöistä, auton, traktorin, pienlaitteiden, veneiden yms. huollosta ja ulkoalueiden hoidosta. Laitosmiehellä edellytetään olevan B-luokan ajokortti.

Ulkotyöntekijää avustamaan laitosmiestä em. tehtävissä. Ulkotyöntekijällä tulee olla vähintään T-ajokortti.

Saunanlämmittäjää huolehtimaan saunojen lämmittämisestä, siistimisestä, laitureiden ylläpidosta, polttopuiden tekemisestä ja avustamaan laitosmiestä. Saunanlämmittäjälle on eduksi, mikäli omaa B-luokan ajokortin.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 6.3.2020 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen juha.tukiainen@adventtikirkko.fi tai kirjeitse osoitteeseen Suomen Adventtikirkko, Juha Tukiainen, PL 94, 33101 TAMPERE.