Kesätyö Kallioniemi

KALLIONIEMI ETSII KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI 2021

Kallioniemen leiritila etsii innokkaita ja osaavia työntekijöitä leiritilalle kesän leirien ajaksi. Leirikesä alkaa työntekijöillä 14.6.2021, päättyen 2.8.2021, em. päivät mukaan lukien. Ensimmäinen leiri alkaa 16.6.2021.

Kallioniemi tarvitsee kesäksi 2021: kokkeja/emäntiä, keittiöapulaisia, toimistonhoitajaa, siistijää, vapaapäivien tekijää, laitosmiestä, ulkotyöntekijää ja saunanlämmittäjää. Etusijan annamme työnhakijoille, jotka ovat täysi-ikäisiä. Keittiötyö on kaksivuorotyötä.

Etsimme:
Kokkeja/emäntiä, joille on tuttua myös valmistuskeittiön työnjohdolliset tehtävät, raaka-aineiden hankinnat ja erikoisruokavalioiden valmistus. Aikaisempi kokemus vastaavissa tehtävissä on eduksi. Hygieniapassi on välttämätön, mikäli olet jo aikaisemmin työskennellyt Kallioniemen keittiössä.

Ruoanlaitosta kiinnostuneita keittiöapulaisia avustamaan ruoanlaitossa ja huolehtimaan ruokasalista sekä tiskeistä. Hygieniapassi on välttämätön, mikäli olet jo aikaisemmin työskennellyt Kallioniemen keittiössä.

Vapaapäivien tekijää keittiöön ja siivoukseen. Hygieniapassi on välttämätön, mikäli olet jo aikaisemmin työskennellyt Kallioniemen keittiössä.

Toimistonhoitajaa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja esim. tietokoneen käytön omaamista (käytössä on esim. Excel, Word, kassaohjelmisto, maksupääte).

Siistijää leiritilalle. Aikaisempi kokemus on eduksi. B-ajokortti on eduksi, koska työssä voi käyttää avuksi esim. tieliikennemönkijää.

Laitosmiestä huolehtimaan rakennusten pienistä korjaustöistä, auton, traktorin, pienlaitteiden, veneiden, yms. huollosta ja ulkoalueiden hoidosta. Laitosmiehellä edellytetään olevan B-luokan ajokortti.

Ulkotyöntekijää avustamaan laitosmiestä em. tehtävissä. Ulkotyöntekijällä tulee olla vähintään T-ajokortti.

Saunanlämmittäjää huolehtimaan saunojen lämmittämisestä, siistimisestä, laitureiden ylläpidosta, polttopuiden tekemisestä ja avustamaan laitosmiestä. Saunanlämmittäjälle on eduksi, mikäli omaa B-luokan ajokortin.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 7.3.2021 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen kallioniemen.leiritila@adventtikirkko.fi, tai kirjeitse osoitteeseen Suomen Adventtikirkko, Kallioniemen leiritila, PL 94, 33101 TAMPERE.