Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Revivalution

22/09 -17:00 - 24/09 -15:00

EDIT: Koska nuoria on tulossa paljon mukaan, joudumme AIKAISTAMAAN ILMOITTAUTUMISDEADLINEA PERJANTAILLE 15/09 KLO 12. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi / ilmoittaessasi nuorta leirille. Huomio myös sivulle lisätty ohjelma kyytijärjestelyjen helpottamiseksi.

 

Nyt kaikki messiin Revivalutioniin! Aikaisemmassa mainostuksessa puhuttiin mökkiviikonlopusta, mutta koska tulijoita riittää niin haluamme avata ovet hiukan isommalle viikonloppuleirille Kopun kartanon tiluksille Nummelaan, Vihtiin. Luvassa aivan upea viikonloppu huikeiden ohjaajien kanssa (joista monet oli messissä nuortenleirillä). Ilmoittaudu pian, koska nukkumapaikkoja on rajoitettu määrä. Tapahtuma on lähtökohtaisesti suunniteltu 14-18 vuotiaille, mutta poikkeuksista voidaan neuvotella. 

 

Majoitus

Majoitus tulee tapahtumaan Kopun alueella ja Adventtikirkon omistamalla mökillä Lohjalla, joka on lyhyen matkan päässä. Lähtökohtaisesti vähän vanhemmat nuoret pääsevät mökille (tai oikeastaan mökeille, koska vierekkäin on kaksi pienempää mökkiä; toinen tytöille, toinen pojille) ja nuoremmat sitten majoittuvat Kopun alueella tytöt ja pojat erikseen. 

 

Mitä odottaa

 • Braedan Entermannin koskettavia puheita
 • Inspiroivaa ylistystä musiikin kautta
 • Tosielämän todistuksia uskosta
 • Pelejä ja aktiviteettejä
 • Nuorisotyön visiointikeskusteluita ja vaikutusmahdollisuuksia nuorille 
 • Hengailua ja saunomista hiekkarannalla
 • Huikeita ohjaajia joilla on palo nuorisotyöhön
 • Huikeita leiriläisiä jotka on täynnä potentiaalia
 • Nuotioiltoja ja lätynpaistoa

 

Maksu

Tapahtuman hinta on 50€ ja se maksetaan Adventtikirkon tilille FI54 8000 1770 3036 27 ja viestikenttään tapahtuman nimi (Revivalution) ja osallistujien nimi/nimet. Mikäli hinta on kynnyskysymys ota yhteyttä Mikaeliin, sponsorointia on saatavilla. 

 

Ilmoittautuminen:

Tämän linkin kautta.

 

Kaste

Tapahtumassa on mahdollisuus mennä kasteelle, mutta toivomme että asiasta keskustellaan perheen/huoltajien kanssa etukäteen. Jos nuori haluaa mennä kasteelle Revivalutionissa ilmoitattehan siitä etukäteen Mikaelille. 

 

Kyyditys:

Järjestettyjä kyytejä on rajoitettu määrä. Pyrkikää lähtökohtaisesti järjestämään oma kyyti tai kimppakyyti kavereiden kanssa Kopuun. Matkaa on Turusta ja Helsingistä noin tunti ja Tampereelta kaksi tuntia. Mikäli tulet kauempaa, voit saada kyydin Turusta tai Tikkurilan juna-asemalta (Vantaalta). Soittakaa kyytijärjestelyistä myös Mikaelille. 

 

Ota mukaan: 

 1. Raamattu
 2. Peitto, tyyny ja liinavaatteet TAI tyyny, tyynyliina ja makuupussi
 3. Pyyhe ja uimakamppeet
 4. Henkilökohtaiset hygieniavälineet
 5. Säänmukaiset vaatteet
 6. Naposteltavaa, alueelta ei pääse kätevästi kauppaaan
 7. Taskulamppu illan hengailua ja aktiviteetteja varten.

 

Nähdään Revivalutionissa!

Mikael Takamaa
Adventtikirkon nuorisojohtaja, teinit
+358 40 674 8639
mikael.takamaa@adventtikirkko.fi

Tiedot

Alkaa:
22/09 -17:00
Loppuu:
24/09 -15:00

Tapahtumapaikka

Kopun kartano
Kopunkuja 10
Nummela, 03100 Finland
+ Google Map

Järjestäjä

Lanut.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto