Vaali rakkautta

Avioparipäivä Teijon kansallispuistossa!

Päivän ohjelma:

Saapuminen: Ajakaa Teijon luontokeskukselle ja patikoikaa 2,3 kilometriä Vicksbäckinlahden kodalle. Luontokeskuksella infopiste tai Mikkosuon parkkipaikalle, josta on 700m kodalle. Tämä sijaitsee Matildedahlin pohjoispuolella.

  • klo 14.00 Yhteinen aloitus kodalla: hartaus & avioparitehtäviä 
  • klo 15.00 Välipala kodassa

klo 15.30 Avioparit voivat valita seuraavista:

  1. patikoida Matildanjärven kierros. Tästä linkistä lisätietoa:

https://naturaviva.fi/fi_FI/categories/182-naturaviva-teijon-kansallispuiston-vaellusreitit/products/1055-naturaviva-matildanjarven-kierros

 

  1. vuokrata luontokeskukselta kajakkeja, SUP-lautoja ja/tai soutuveneitä sekä Fatbike-pyöriä tai vain rentoutua kodassa ja ympäröivässä maastossa. Tästä linkistä vuokraustietoihin:

Muita tietoja:

Jos sinulla on ruokarajoitteita, ilmoita niistä etukäteen, jos et ole sitä jo tehnyt. Kodan läheisyydessä ei ole vesipistettä, joten tuothan mukanasi tarvittavan määrän juomavettä. Muita juomia on tarjolla kodassa.

Majoitus:

Kotaan mahtuu muutama pariskunta myös yöpymään. Kodan seinänvieruspenkit ovat niin leveitä, että niissä mahtuu yöpymään mukavasti makuualustan ja makuupussin kanssa. Penkeillä on taljoja. Kodassa on yhteensä kuusi makuulavereiksi soveltuvaa penkkiä. Kota on varattu sunnuntaille 28.8 asti. Jos tämä kiinnostaa, ota tarvittavat vermeet mukaan.

 

Osallistumismaksu: 10 €/hlö. Maksu maksetaan etukäteen Suomen Adventtikirkon tilille FI54 8000 1770 3036 27.

Tiedonantoihin osallistujien nimet. Maksu viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. Peruutus viimeistään 2 päivää ennen. Maksu palautetaan, jos syynä sairastuminen.

Sijainti:

Kota sijaitsee Teijon kansallispuistossa, Matildajärven pohjoisrannalla. Lähin parkkipaikka on Mikkossuolla, 700 metrin päässä kodasta. Teijon Luontokeskukselta patikointimatka kodalle on noin 2,3 kilometriä.